top of page
  • Facebook Clean
  • SoundCloud Clean
  • Google+ Clean
  • YouTube Clean
  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle

Efkes vurstellen...

jack.png
Marco.png
bart.png
Untitled-1.png
Maarten.png
gerard.png
jeroen.png
Gidi.png
Arie van den Broek

Accordeon & achtergrondzang

- uit Oirschot (of elders in de wereld)

 

Onze globetrotter. Als Arie in het land is, is hij onze man. En daar zijn we trots op! Speelde in het verleden namelijk ook al in begeleidingsbands van diverse beroemde artiesten.

 

Maarten van Bussel

Gitaar, zang & teksten - uit Vessem

 

In de regio ook bekend van cabaret-duo Het College van B&W (v/h Les Jaquettes). Heeft echter een omvang-rijk muzikaal strafblad: van kinder-koor tot Koninklijke Militaire Kapel, van bandje tot symfonieorkest.

Jack Kolsters
Klarinet - uit Middelbeers

 

Weinigen verwachten bij deze weerbarstige kerel zo’n fijnzinnig instrument . En dat zo virtuoos bespeeld. Zijn geheim? Boze tongen beweren dat Jack niet speelt met een rietje, maar met kliklaminaat!

Marco Roosen

Trombone - uit Oerle (Oers)

 

Marco kunde ôk kennen van Harmonie St. Cecilia Oerle, De Oerse Kapel, De Sokskes, Bloas & Pingel, Die Edelweisskapelle, Clear Out, Bakerstreet Theaterband, Schuiflui 22C en Harmonie Sub Umbra.

 

Jeroen Troost

Trompet & Bugel - uit Veldhoven

 

Verruilt De Zjoem af en toe even voor een invalbeurt bij André Rieu of het Philips Symfonie Orkest. Ook te horen bij Harmonie L'Union Frater-nelle Zeelst, Die Edelweisskapelle en de Koninklijke Harmonie van Thorn.

Gidi Ansems

Trombone - uit Vessem

 

In de ruim 30 jaar dat Gidi al op on-navolgbare wijze de trombone meester is, speelde hij al in talloze orkesten van allerlei pluimage. Ervaring zat dus! Ook te horen bij Die Edelweisskapelle uit Bergeijk.

Bart van Rooij

Bombardon - uit Veldhoven

 

Voor 'n goed en stevig muzikaal fun-dament. Speelt al even weergaloos sousafoon bij De Vèrrekesblaos en bas bij Harmonie Sub-Umbra in Meerveldhoven. En dan ook nog de grote bombardon bij De Zjoem!

 

Gerard Asveld

Geluidstechnicus - uit Vessem

 

Belangrijke man achter de schermen.

Ziet er een uitdaging in (en dat is het ook) om De Zjoem te laten klinken zoals het bedoeld is. 

 

God's gift to De Zjoem.

bottom of page