Featured Posts

ZOMERKRIEBELS

De zomer is eindelijk in zicht! 
Komende zondag is het zover. In de prachtige brouwerij-tuin van Beerze vieren wij de zomer. Met lekkere streekproducten, heerlijke bieren en natuurlijk met muziek van De Zjoem en van onze vrienden van de Rinus van den Boomen Big Band.

 

Daarnaast lekker verhalen over mooie streekproducten, geheime recepten en - jawel: live bier brouwen. De Beerze brouwer gaat demonstreren hoe hij van eenvoudige natuurlijke ingredienten, zo'n exquise bier weet te brouwen.

 

 

 

 

Please reload

DE STUDIO IN

February 4, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

September 6, 2019

February 6, 2019

May 28, 2018

January 23, 2018

September 7, 2015

August 25, 2015

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic